Uitvaart regelen

Moet u een uitvaart regelen voor een dierbare of wilt u alvast uw wensen vastleggen voor uw eigen uitvaart? Claassen Uitvaartzorg staat u bij met raad en daad. Vakkundig, zorgvuldig en betrouwbaar. Jaarlijks verzorgen wij ruim 400 uitvaarten in de regio Noordoost-Brabant, Zuid-Gelderland en Noord-Limburg. Wij kunnen daarbij putten uit 90 jaren ervaring als familiebedrijf.

Een overlijden is vaak een emotionele aangelegenheid. En bij verdriet is het lastig om allerlei zaken rond de uitvaart te moeten regelen. Dan is het fijn als u kunt vertrouwen op een deskundige. Iemand die de weg weet in alle wet- en regelgeving, gebruiken en rituelen. Iemand met goede voorstellen, die u zoveel mogelijk regelwerk uit handen neemt. Claassen Uitvaartzorg zorgt ervoor dat het afscheid waardig en aansluitend op uw wensen verloopt.

Samen met u maken we een draaiboek waarin we alle belangrijke zaken voor u op een rijtje zetten. Daarbij maken we onderscheid tussen zaken die geregeld moeten worden:

 

Uitvaart zoals ú het wilt

Voor nabestaanden is het vaak lastig om beslissingen te nemen over de uitvaart van een dierbare. Ieder heeft immers eigen voorkeuren en onderlinge gevoeligheden die de samenwerking kunnen frustreren. De beste oplossing is om al bij leven en welzijn uw keuzes kenbaar te maken en vast te leggen in een zogenaamde wilsbeschikking. Dat betekent voor uzelf én voor uw nabestaanden een hele zorg minder.

Geïnteresseerd? Maak gerust (vrijblijvend) een afspraak.
Een uitvaart vooraf bespreken is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Tip: vraag onze (gratis) folder 'Wensen voor Later' aan of bestel het uitgebreide optekenboek 'Mijn afscheid' (€ 20,00). U kunt ons mailen (info@claassen.eu) of bellen: 085 744 10 24, dan sturen wij u de folder en/of het optekenboekje zo spoedig mogelijk toe.

TOP