Claassen Uitvaartzorg

Claassen Uitvaartzorg is een (h)echt familiebedrijf. Inmiddels staat alweer de 3e generatie aan het roer. Al sinds 1927 zetten wij ons in voor zorgvuldige begeleiding van nabestaanden en organisatie van een waardig afscheid dat in alles wordt voldaan aan uw wensen. Onze aanpak kenmerkt zich door integriteit, vakkundigheid en oog voor detail.

De directie wordt gevormd door de broers Ton en Alber Claassen, met een ruime ervaring als uitvaartondernemer. Samen met een team van meer dan 20 medewerkers verzorgen zij zo'n 300 uitvaarten in een groot gedeelte van Zuid-Oost Nederland. Het bedrijf heeft eigen uitvaartcentra in Schijndel, Uden en Veghel en twee rouwkamers in Boekel (BrabantZorg St. Petrus) en Heeswijk-Dinther (Laverhof Cunera De Bongerd). Zie contact.

Betrouwbaar en zorgzaam

Als team hechten we veel belang aan familiewaarden zoals gezamenlijkheid, betrouwbaarheid en zorgzaamheid. Dat uit zich ook in de manier waarop we samenwerken. We willen er voor u zijn, juist in die moeilijke dagen rond een afscheid. U bent altijd verzekerd van een professionele, betrokken deskundige. Iemand waar u van op aan kunt.

Claassen Uitvaartzorg begeleidt u stap voor stap bij de voorbereiding en kan u desgewenst veel regelwerk uit handen nemen. U kunt erop vertrouwen dat de uitvaart geheel naar uw wensen wordt geregeld. Uitgangspunt is dat u straks kunt terugkijken op een waardig afscheid.

 

Zes Zekerheden
U kunt bij ons, houder van het Keurmerk Uitvaartzorg rekenen op de zes zekerheden. U kunt erop vertrouwen dat onze dienstverlening aan deze zes kwaliteitseisen voldoet. Periodiek toetst een onafhankelijke certificatie-instelling of wij nog aan deze hoge eisen voldoet.

1. Heldere afspraken over de uitvoering.
2. Transparante kostenbegroting.
3. Goede organisatie van de uitvaart.
4. Bekwaam personeel.
5. Doelmatige klachtenafhandeling.
6. Klanttevredenheidsonderzoek

Voor meer informatie kijk op de site van SKU:
Zes Zekerheden - Stichting Keurmerk Uitvaartzorg

Kwaliteit gewaarborgd

Wij vinden het belangrijk om onze kwaliteit regelmatig te toetsen en verder te ontwikkelen. Daarom hebben we ons aangesloten bij:

Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen

Die alleen
leden erkent die voldoen aan het keurmerk van het SKU en fungeert als spreekbuis voor de georganiseerde uitvaartondernemingen naar bijvoorbeeld vakbonden en overheid.

International Federation of Thanatologists Associations

Die zich bezighoudt met alle ontwikkelingen op het gebied van uitvaartzorg op internationaal niveau.

Vereniging Mortuariumbeheerders in de Gezondheidszorg 

Die tot doel heeft de goede naam en faam van mortuariumbeheerders in stand te houden en te bevorderen. Daarnaast kan ze als gesprekspartner optreden naar partijen in de uitvaartzorg en de gezondheidszorg.

Stichting Keurmerk Uitvaartzorg

Die elk jaar onze uitvaartonderneming toetst op strenge normen voor transparante kostenbegroting en kwaliteit van uitvoering.
TOP