Uitvaartwensen

Claassen Uitvaartzorg adviseert u graag over de mogelijkheden rond een uitvaart. Of u nu een uitvaart moet regelen voor een dierbare of alvast uw eigen wensen wilt vastleggen. Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren en de zorg uit handen nemen. U kunt vertrouwen op goede begeleiding en een uitvaartzorging die voldoet aan uw wensen.

Na een overlijden komt er veel op u af. Zo krijgt u te maken met de volgende zaken:

 

Uitvaart zoals ú het wilt

Voor nabestaanden is het vaak lastig om beslissingen te nemen over de uitvaart van een dierbare. Ieder heeft immers eigen voorkeuren en onderlinge gevoeligheden die de samenwerking kunnen frustreren. De beste oplossing is om al bij leven en welzijn uw keuzes kenbaar te maken en vast te leggen in een zogenaamde wilsbeschikking. Dat betekent voor uzelf én voor uw nabestaanden een hele zorg minder.

Geïnteresseerd? Maak gerust (vrijblijvend) een afspraak.
Een uitvaart vooraf bespreken is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

085 744 10 24
info@claassen.eu

Tip: vraag onze (gratis) folder 'Wensen voor Later' aan of bestel het uitgebreide optekenboek 'Mijn afscheid' (€ 20,00).